Monday, 22 October 2012

Kene Tinggal Lagi...Hmm...

   Boring....husband kita baru kuar kene jumpa client...mesti harini balik lambat lagi...hmm..tapi tak pape lah..tak selalu pun dia keluar...tapi before husband kuar..die buatkan kite lamb chop tadi..hehehe...alar..bakar dalam oven je tu..lamb tu mmg dah siap pun beli kat gcold storage semalam..hikkss...kite malas nak masak sendiri..takde mood sangat harini nak masak..huhu..
    
      Kita pun jap lagi ade banyak benda nak kene buat...tadi tak sempat nak gosok baju sume pasal layan kawan punya message..die mintak pendapat la pulak..hehe..macam la kita ni terror sangatkan nak bagi pendapat..tapi bagi je la mana boley..pastu pukul 7pm tadi layan cite Julia Tv3.. Ingatkan malam ni nak tengok cd2 baru beli semalam dengan husband..tapi die kene kuar pulak..kita tak berapa suke sngat tengok tv kalau sorang2..ntah la..memang dari dulu tak minat sangat nak tengok tv..salu bukak radio je dengar lagu2...boley buat keje lain lagipun..kalau tengok tv asek nak kene ngadap jer..letih laa..hukkss...

      Haaii laahh xde mood pun jugak nak menaip..hehehe..pasal pale ni pikir banyak keje nak buat..hehe..kite ni suke gosok baju tau..so tadi lipat2 baju memang dah asingkan dah baju2 yg nak kene gosok..banyak jugak..tu yg mcm berat je ni nak menaip..pasal pikirkan baju tadi..hehehe..
Lagi satu hal..satu rumah ni pulak punya la kuat bau lamb tadi..aduhh..pening sat...hmm..tekak ni mcm nak makan white choc beli semalam..hehe..tak reti kenyang kan? Memang satu hari ni tadi kite makan lamb yg husband buatkan tu je la..ptg2 tadi tak lapar pulak..tu yg x masak2 pape pun..cume makan biskut cecah cadbury hot choc tu je..hikhik..

      Ok lah..esok2 kita sambung lagi..pagi2 nanti ke pas siap gosok baju kan..pasal kita tau husband kite mesti balik lambat harini...so sementara tunggu die balik boley la kite bebel sorang2..hehe..Memang sangat boring kalau husband takde malam..Yerlaa..dah la petang2 die keje kite kat rumah sorang2..takkan malam2 pun nak kene sorang2 kan..alahai lah meroyan..hikss..

No comments:

Post a Comment