Monday, 29 October 2012

Lovely Shoppe

Haaiihh...harini kawasan rumah i takde air katanya start pukul 10am sampai 12am nnt..i pun dah mandi dah ni siap2..hehe..tapi i tak check la lagi air dah stop ke belum...kalau stop i tak dapat la nak masak harini..kene la makan luar lagi..hikkss..semalam pun kitrg makan luar pasal i tak masak..smalam dalam tghari baru ktrg sampai jb..tolak dari kluang hari isnin..tak jadi balik ahad..

    oklah,harini i ingat nak buat gelang2 yg biasa i buat tu utk letak kat my page kat fb.. Lovely Shoppe
Rose Quartz & Balck Onyx - Rm70










Yellow Chalcedony & Citrine - Rm70


Dyed Jade - Rm70
 Haaa...macam2 gini la..ade banyak lagi..nnt boley la tengok kat page tu.. ade yg swarovski tu my mum ade buat..tapi i belum mahir sangat mcm gitu..tapi husband i terror buat tu..hihi..husband i tu kire mcm gifted la die cakap..Bueekk...haha...Jap eh..nak tunjuk yg my mum da buat...


Ni swarovski... i jual Rm100... ade yg double jugak my mum buat..tapi i belum sempt ambik gambar lagi...nanti free2 i ambik i post eh..sebab kat Lovely Shoppe pun i belum buat lagi... Oklah,rasenya i nak start buat keje dah..dah pukul berapa kan..lagi nak check air ade ke tak..Nanti ptg2 sambung lagi ye.. :)

No comments:

Post a Comment