Sunday, 21 October 2012

Saje Nak Buat Hobi Baru...huhu


  Hai... kita kenalkan nama pendek kita je la eh...nama kita Lydia.. :) kita pun tak tau apa kita buat kat sini sebenarnya..hikhik...rasenya sebab boring kot...yer la..kite ni housewife..kawan2 lain keje..so sape je la nak layan kite kan...husband lagi la x kuasa nak layan kan...die sangat2 bz..hukkss...tapi husband xlah bz mane pun..kadang sempat jugak reply msg miss u moreee kat kita...hikkss..
    Oklah..nak cakap ape yer...cakap pasal diri kite boley?hehe... erm..ok mcm ni..kite ni tinggal kat johor bahru..dulu kite kerja..kerja kat salah sebuah bank la nak dekat 9 tahun jugak..tapi kite as a clerk jer.. :) ...so 5 bulan lepas kite kawen..kite benti...jahat tak?hehehe... kite kawen tahun lepas  7 october 2011. Kite benti bukan apa...kite nak buat business sendiri je..tapi belum start lagi..stakat ni kite baru buat sikit2 kat facebook jer..kite jual accessories...ada kite buat..ade mak kita buat...accessories ni sume mak kite dah buat lama dah..so pas kite benti kite tolong la sikit2.. :) skarang banyak dah yg kite pandai buat sendiri..hehe...jap eh kite bagi link page kite kat fb.. Lovely Shoppe   kalau rajin2 boley la tengok2.. terima kasih..
     Dah setahun dah kite kawen kan..tapi kite belum ade rezeki baby lagi..doa2 kan la yer...ada sekarang ok...xde sekarang pun ok juge..hehehe..sebab takutttt....takuttt nak bersalin and takut nak besarkan baby tu..takut tak pandai...hukkss...tapi xpe lah..kite tak planning pun..kalau ada rezeki..kite sedia membesarkan baby tu dengan penuh kasih sayang...chewah..hakhakhak..kalau husband kite tau kite cakap mcm ni mesti die muntah..huhuhu...diri sendiri nak jaga pun alahai lah..ni nak jaga baby konon kaaaannn....hikkss
      Eyh..mcm best pulak kan cakap sensorang nih..hikhik..tp kite kene benti sat laa rasenya..kite banyak keje nak buat jap..nak sidai baju..nak lipat bju..nak gosok baju...hehehe..sumenya berkenaan dgn baju kan..hehehe..nanti lah..bile2 petang ke..malam ke..kalau kite free kite sambung lagi yer...
memang la banyak mase free..antara nak dengan taknak je kan..hukkss..ok la..babye.. :)

No comments:

Post a Comment