Wednesday, 31 October 2012

Sukaa...suka... :)

Hai.. ni cite semalam....semalam tengah i odw nak g beli barang nak masak..ade kawan msg nak order pavlova dgn i..kihkihkih..diorang buat lawak tengahhari i ingat...i ingat dorg saje nganjeng...rupanya betul..yg i pelik nape dorg order?salu kawan2 mesti cakap buat la..nak dtg rumah la..ni order pulak?i pun call husbnd tanya..patut laa..husband cakap i skg buat baking kat rumah..sape nak order kat die...ptt la org cakap nak order..kahkah..pandai2 je la husband i tuh..dapur kecik..oven kecik..kang kalau 10org order mcm mane?pinjam oven aunty sebelah?kihkih..konon la kan 10...perasaan jerk.. :P
 
    Ooklah..bukan nak cite pasal bnde tu pun...semalam punya cite ade lagi best..hehe..handbag yg i order online tu dah sampai semalam petang i tengah masak time tuh...bunyi la ting tong..i dah agak dah mesti bag i tuh..hehehe...i pun keluar dgn pakai apron..i suke masak pakai apron sbb apron i comel..hikkss..so semangat masak tu ade..konon je.. ;) kotak i dapat tu besar... cantik...i pun benti masak jap tak sabar nak bukak kotak tu lah..hihihi..bila bukak..wahhh..i sungguh suke...cantik..sama dgn color kasut.. :) tapi ni i tak letak pic lagi sbb takut...i masih belum bitau my husband lagi..oppss! huwaa!!i tak berani sungguh la nak bitau..takut kene bebel n tak dibenarkan pegang duit or credit card ke lagi..tidakkkk!!!tapi i tau hsbnd i takkan buat mcm tu..tapi ntah la nape i takut sgt..hehe..sebab bag ni mahal sikit kot..beli pun mase tengah susut2 duit nih kan..hehehe..ampun pakkk...tak sengaja...macam kene pukau haritu..huhuu...i ingat nak bitau mase die balik..tapi i yg marah dgn die psl b4 tu die call cakap ahad ni nak kene masuk singapore dgn agen die..mesti la die tak bawak i kan..mencik!so dari hsbnnd call tu i dah majuk..hehe..ngengade kan?hakhak..so i majuk i jd lupe yg i pun ade buat salah beli handbag...jahatkan i?ngehngeh...pastu die balik..makan..i ajak die g massage..kihkihkih..husband malas..pastu i cakap la kawan ajak g singapore pegi..wife ajak massage taknak..pastu die pun suruh booking n siap...i pun senyum la..pegi siap...kihkihkih...mesti meluat kan cakap i ngengade...takpe lah..janji dapat handbag dgn massage..huhu..pttnya i xnak ajak pun massage tu..tapi sbb i tau die nak tinggalkan i ahad ni..sbb tu i nak massage jugak smalam..huhhh!!marah nih...
  
      Sebab tu la i suka semalam...dapat 2 bende...handbag dgn massage..yeaayy!! :) owh...pasal handbag tu mcm mane ye nak bitau...erm..erm..erm..nanti la akan di pikirkan..kene bitau cepat..kalau tak..tak senang duduk..sebab i mmg tak pandai berahsia dgn menipu...dari kecik lagi..chewah..hakhakhak...walaupun slh..kite tetap juga kene bitau bnde yg salah..hikhik..mesti husbnd i nak muntah kalau tau...dah tau salah yg buat apsal kan..hmm...ok..kalau besok jadi case hsbnd i kat seremban..i kene tido melaka rumah sis malam ni.. sis request kek coklat dgn i...gitewww...akak yg request kat adik tau..tengok,betapa hebatnya i..huahuahua...takde lah..gurau jer..tapi nak buat mcm mane..tangan adik mmg lagi lembut dari akak kan..nama pun adik muda..kakak tua..hahaha..ok la..nak mandi nak siap..nak g beli dan belah...huhuhu..babye

No comments:

Post a Comment